Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου της σειράς The Last of Us

*
Τα γυρίσματα για το πιλοτικό επεισόδιο της αναμενόμενης σειράς του HBO The Last of Us ολοκληρώθηκαν. Τα νέα έρχονται από τον προσωπικό λογαριασμό του σκηνοθέτη Kantemir Balagov στο Instagram, ο οποίος ανάρτησε μια φωτογραφία με ένα κενό slate της παραγωγής και τη λεζάντα “η δουλειά μου μόλις τελείωσε” (πρόκειται για τον σκηνοθέτη του πρώτου επεισοδίου και όχι ολόκληρης της σεζόν του show).

Στη σειρά The Last of Us θα εμφανίζονται οι Pedro Pascal ως Joel, Bella Ramsey ως Ellie, Gabriel Luna ως Tommy, Merle Dandridge ως Marlene, Jeffrey Pierce ως Perry, Anna Torv ως Tess, Nico Parker ως Sarah, Murray Bartlett ως Frank και Con O’Neill ως Bill. Σεναριογράφοι της παραγωγής είναι οι Neil Druckmann και Craig Mazin.
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kantemir Balagov (@kantemir_balag)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*